Argint

Ce este argintul coloidal?

Argint coloidal – ce este el?

Argintul coloidal este o formă de tratament extraordinară, de cea mai mare eficienţă şi, concomitent, fără efecte secundare, împotriva tuturor paraziţilor cum sunt bacteriile, virusurile, fungii, streptococii, stafilococii şi alte organisme patogene.

Într-un timp record de doar 6 min., argintul coloidal distruge – conform literaturii de specialitate – până la 650 de agenţi patogeni şi, ca şi cum nu ar fi suficient, argintul coloidal stimulează sistemul nostru imunitar. Multe studii afirmă chiar că argintul coloidal favorizează concomitent creşterea celulelor, stimulând astfel regenerarea celulelor.

Conform Dr. Robert O.Becker, un cunoscut om de ştiinţă în domeniul biomedicinii la Syracuse University (SUA), argintul distruge nu numai formele de viaţă adverse, ci ajută în plus la formarea de ţesut nou necesar vieţii.

Ce este mai precis argintul coloidal?

Explicitarea noţiunii „coloidal”

 

Înainte de a ajunge la proprietăţile argintului în cadrul noţiunii compuse „argint coloidal”, ne dedicăm mai întâi cuvântului „coloidal”.
Prin noţiunea „coloidal” se înţelege a doua cea mai mică unitate a materiei, imediat după atom. Este concomitent cea mai mică formă posibilă în care materia (corpurile, materialul) poate fi descompusă, fără ca proprietăţile sale iniţiale să fie afectate.
Sub această formă microscopică şi totuşi pe deplin funcţională, argintul are capătă posibilitatea de a penetra în corpul nostru până la în cele mai izolate locuri, pentru a exercita acolo efectul dorit:
Eliminarea tuturor paraziţilor, bacteriilor, virusurilor şi fungilor care dăunează sănătăţii corpului!

2014 01 20 Ce este

Foto ©Anja Wichmann by pixelio.de
Un alt avantaj al acestei mărunţiri extreme este că suprafaţa totală a particulelor de argint creşte enorm, urmarea imediată fiind că o mare parte a suprafeţei interioare a corpului poate intra în contact cu acesta. Atât despre noţiunea „coloidal”; ce contribuţie aduce însă argintul?

 

Efectul argintului coloidal

Mecanismele exacte de acţiune a argintului coloidal sunt până astăzi neexplicate complet. Se presupune că un câmp magnetic al grupului de atomi de argint se formează în jurul particulei de argint şi acest lucru duce la uimitorul efect.
În argintul coloidal apare aşa-numita  „mişcare browniană„. Aşadar, un câmp magnetic colectiv a cărui polarizare electrică negativă acţionează distructiv asupra agentului patogen.
Această polarizare negativă distruge enzimele care, în cazul agenţilor patogeni unicelulari cum sunt bacteriile, fungii şi virusurile, sunt responsabile cu alimentarea cu oxigen. Deoarece lanţul respirator al acestor paraziţi este astfel întrerupt, ei se asfixiază în interval de câteva minute.

De asemenea, utilizarea argintului coloidal stimulează evident sistemul nostru imunitar, care va putea să lupte mai eficient cu agenţii patogeni.
Efectul antibacterian, antiviral şi antifungic al argintului coloidal este cunoscut de milenii, fiind utilizat terapeutic abia în secolul al 19-lea. El a putut fi confirmat oficial la facultatea de medicină a Universităţii din Los Angeles.

Sursa: http://www.kolloidales-silber-info.com/

Foto: pxhere.com

Înapoi la listă

2 comentarii la “Ce este argintul coloidal?

 1. ciobanita liliana elena spune:

  As dori sa stiu cit costa un flacon.Va multumesc!

  1. grigore spune:

   Puteţi găsi preţurile produselor la secţiunea „Magazin“:
   https://93.113.174.251/~salutife/magazin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *