Magneziu

Ce este Magneziul Transdermic

Cel mai uşor mod de suplimentare cu magneziu

magneziu transdermic

Magneziul Transdermic este cel mai eficient sistem existent de furnizare a magneziului. Pulverizat pe piele pentru o absorbţie imediată, evitând astfel cunoscutele probleme digestive, Magneziul Transdermic este cel mai biodisponibil şi biocompatibil supliment cu magneziu de pe piaţă.

Spray-ul cu magneziu dă rezultate mai bune decât suplimentarea pe cale orală

Probabil că aţi auzit de numeroasele beneficii ale magneziului. Un supliment cu magneziu introdus în rutina dumneavoastră zilnică vă poate reduce nivelul de stres, vă poate îmbunătăţi calitatea somnului, calma durerile musculare şi echilibra nivelul calciului, pentru a preciza doar câteva dintre beneficii.

Dacă aţi luat în calcul să folosiţi un supliment cu magneziu, probabil că aţi cumpănit dacă să apelaţi la pastile sau la un spray de uz extern.

Sunt o mulţime de semne de întrebare pentru oamenii care doresc să înceapă un program de suplimentare cu magneziu. Noi încercăm să găsim pentru dumneavoastră câteva răspunsuri.

Există cercetări la un nivel încă nu foarte sistematic, dar în continuă dezvoltare, care arată că pulverizarea de magneziu pe piele (supliment cu aplicare transdermică) funcţionează mai bine decât suplimentarea pe cale orală.

Medicul specialist dermatolog dr. Dendy Engelman afirmă că magneziul este absorbit mult mai eficient prin contactul cu pielea. Dr. Engelman susţine magneziul aplicat local este absorbit uşor, menţinând pielea hidratată şi flexibilă.

Media Planet Women’s Health îl citează pe dr. Engelman: „ca medic specialist dermatolog, perspectiva că magneziul transdermic reprezintă un ajutor sigur şi eficient pentru afecţiunile cutanate este captivantă şi reprezintă un univers care încă aşteaptă să fie pe deplin descoperit“.

Magneziul este implicat în producţia de energie, detoxifiere şi sinteza proteinelor. Menţine regularitatea bătăilor inimii, precum şi funcţionarea sistemelor muscular şi nervos la nivelul normal. Ajută sistemul imunitar, menţine sănătatea pielii, reglează nivelul de zahăr în sânge şi contribuie la rezistenţa oaselor şi sănătatea dinţilor prin facilitarea absorbţiei calciului.

Un spray cu magneziu oferă o absorbţie mai bună

Autorii de la ImmuneHealthScience.com susţin că: „Tipurile suplimentelor de magneziu cu aplicare locală sau transdermică reprezintă o opţiune excelentă în plus faţă de magneziul administrat oral, dacă nu toleraţi magneziul prea bine, dacă aveţi probleme cu scaunul lichid sau dacă există probleme digestive care împiedică absorbţia magneziului din tipurile de suplimente dietetice sau orale. Magneziul administrat local este absorbit mai uşor prin piele şi de către celule, evitând sistemul digestiv“.

Se ştie despre suplimentele orale cu magneziu că au o rată de absorbţie scăzută şi pot cauza diaree sau alte probleme intestinale dacă sunt administrate în cantităţi mari.

Unul dintre marile beneficii ale spray-ului cu magneziu este eficienţa cu care este absorbit după pulverizarea pe piele. Pentru că ocoleşte sistemul digestiv, magneziul intră direct în fluxul sanguin şi este furnizat celulelor.

Magneziul Transdermic este o soluţie de clorură de magneziu hexahidrată, maxim concentrată, în magneziu coloidal de concentraţie 200 ppm. Această superconcentraţie asigură un maxim de absorbţie a magneziului în piele, precum şi o resursă extrem de bogată din aceste mineral esenţial.

Într-un alt articol, Immunehealthscience.com afirmă că „doza zilnică recomandată este de 400 mg pe zi pentru bărbaţi şi 320 mg pe zi pentru femei. Unii cercetători argumentează că această doză este insuficientă şi că, pentru o sănătate optimă, ar fi necesare 500 mg pe zi, poate chiar mai mult pentru cei care fac regulat antrenamente sportive“.

Consumul de alcool şi cel de cafea pot produce o limitare a nivelului acestui nutrient vital din corp. De asemenea, un nivel ridicat de stres şi anxietate poate afecta rezerva de magneziu. Chiar şi activităţile sănătoase duc la epuizarea mai rapidă a magneziului din corp.

Este important să asiguraţi organismului dumneavoastră cantitatea de magneziu necesară unei funcţionări optime, fiind necesar aşadar să experimentaţi diferite dozaje până când ajungeţi la un echilibru care vă oferă starea de bine şi dispoziţia optimă.

Magneziul Transdermic Salutifer poate fi comandat aici.

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *