Magneziu

Cum alegem modalitatea corectă de suplimentare cu magneziu

Cea mai bună alegere este aşa-numitul „magneziu transdermic”, mai simplu spus: magneziu aplicat pe piele.

Tabletele sau capsulele îşi pierd în mare parte eficacitatea din cauza acidului gastric şi enzimelor digestive, încă dinainte de a ajunge în circuitul sanguin.

Evitarea trecerii prin stomac şi prin ficat înseamnă un flux mai mare direct spre circuitul sanguin, acolo unde există o cerinţă mai mare de magneziu.

Iar pielea are o suprafaţă mai mare decât oricare alt organ din corp. Nu există nicio altă cale mai eficientă de a duce magneziul în sânge, decât direct prin piele.

Rezultatul eforturilor noastre de a oferi o sursă foarte concentrată şi eficientă de magneziu este acest spray realizat din clorură de magneziu hexahidrată şi o dispersie de magneziu elementar, produsă în laboratorul nostru. Conţinutul, o substanţă limpede asemănătoare cu uleiul, poate fi pulverizat pe piele fără niciunul dintre efectele secundare manifestate în cazul suplimentelor convenţionale cu magneziu.

Aşadar: aveţi 2 opţiuni

Opţiunea 1:

Puteţi încerca să vă creşteţi nivelul de magneziu prin metoda clasică a pastilelor sau tabletelor.

Este posibilă să obţineţi o îmbunătăţire, însă cu riscul de a lupta cu diareea. Dar puteţi alege varianta mai bună, adică…

Opţiunea 2:

Încercaţi Magneziul Transdermic. Găsiţi instrucţiunile pe flacon. Sunt foarte simplu de urmat.

În lumea de astăzi, este practic imposibil să obţinem un nivel optim de sănătate doar pe baza alimentaţiei.  Din cauza agriculturii industriale şi a procesării industriale a hranei, toţi avem nevoie de suplimente. Industria alimentelor a creat atât de multă „hrană Frankenstein”, încât nu mai ştim ce mâncăm.
Patogenii evoluează ca răspuns la toate antibioticele pe care omul le ingerează. Din cauza expunerii constante şi intense la antibioticele conţinute în alimentaţia noastră, bacteriile şi virusurile au devenit imune la aproape toate antibioticele.

Alimentele proaspete, cum ar fi legumele şi fructele, sunt culese de timpuriu, înainte de a asimila întregul spectru de nutrienţi. Ele sunt tratate prin pulverizare cu pesticide şi ierbicide chimice, iar omul nu mai obţine nutrienţii de care are nevoie.

Resimţiţi oboseală. Vă îngrăşaţi. Durerile devin mai persistente. Răciţi mult mai frecvent. Nu aveţi nici un motiv să continuaţi în felul acesta. Tot ce aveţi de făcut este să apăsaţi pe butonul de comandă şi să comandaţi un flacon de Magneziu Transdermic.

Nu veţi întâmpina nici un fel de risc. Însă aveţi atât de mult de câştigat.

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *