Diverse

Cum se pregateste Salutifer de Craciun?

Este din nou acea perioada al anului – Crăciunul este aproape! De data aceasta am zis să vă ducem puțin prin culisele brandului Salutifer să vedeți cam ce se întâmplă de obicei în luna cadourilor. Crăciunul este o sărbătoare celebrată și păstrată în tradiția noastră încă de la fondarea companiei.

 

Ce înseamnă Craciunul pentru Salutifer?

Înseamnă caldură și zâmbet în suflet, familie și dragoste. Crăciunul este una dintre sărbătorile noastre preferate dar este și una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului.

Cum ne pregătim?

În primul rând nu începem activitatea fără căciulița lui Moșu cu ciucure alb în vârf. Pregătim globurile, luminile și decorațiunile tradiționale. Magazinul trebuie să arate perfect! Nu există loc de erori! Dupa intense discuții ajungem să cădem de acord în ceea ce privește design-ul bradului. Zis și făcut.

Bradul este împodobit, magazinul arata impecabil, a venit TIMPUL. A venit timpul să ne ocupăm de cadouri!

Pregătim stocurile și ne asigurăm că vom avea tot necesarul.

Umplem rafturile cu toate produsele pe care le vom vinde în următoarea perioadă.Și ne asigurăm că totul este organizat și aranjat.

Selectăm cele mai  votate produse de către clienții noștri pe tot parcursul anului și le oferim la un preț promoțional. Pregătim comunicările online, flyerele, cupoanele și împodobim bineînțeles și magazinul online! La Salutifer nimeni nu rămâne în urmă!

Rămâne doar să lucrăm la micile detalii care credem noi, fac diferența iar apoi putem spune că suntem pregătiți pentru sezonul cadourilor.

Vă invităm să vizitați magazinul online în perioada 15-31.12.2022 pentru a vizualia selcția noastra de produse naturale pe bază de minereuri esențiale la prețuri promoționale. Până atunci, pentru că ați rămas cu noi până la final, vă dăm o mică informație, pregătim un Giveaway în cel mai scurt timp iar primii participanti vor avea șanse sporite la câștig.

Vă urăm o lună cu hărnicie!

Cu drag, echipa Salutifer

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *