Magneziu

Efecte ale magneziului coloidal

Unele persoane îl consideră ca fiind cel mai important mineral, un fel de alfa şi omega al sănătăţii, în special începând de la mijlocul vieţii. În orice caz, magneziul este nutrientul a cărui lipsă o resimţim cel mai frecvent. Cu cât înaintăm în vârstă şi cu cât adoptăm mai mult stilul de viaţă modern, cu mult stres şi cu o alimentaţie săracă în magneziu, cu atât mai ample sunt consecinţele. Corpul se rigidizează, îşi pierde flexibilitatea şi atrage o multitudine de afecţiuni asupra sănătăţii. Nu toate preparatele de magneziu sunt la fel de bine asimilabile de către organism. Cu magneziul „potrivit“ ne păstrăm însă capacitatea de regenerare până la vârste înaintate!

Coloizii sunt cea mai modernă formă a aportului de magneziu

Coloizii sunt asimilabili imediat şi complet

Coloizii sunt cele mai mici particule de nutrienţi cu o încărcătură ridicată, motiv pentru care au o foarte mare capacitate de a reacţiona. Ei nu se află în niciun compus format cu alte substanţe, ci se prezintă în cel mai înalt grad de puritate, deja sub o formă elementară şi disponibilă pentru celulă. Din acest motiv, ei pot fi asimilaţi imediat, fără a necesita mai întâi disocierea şi resorbţia pe tractul digestiv. Un organism sănătos îşi produce singur coloizi proprii din alimentaţie. În cazul unui organism slăbit, al unui deficit de calciu, respectiv de crom, precum şi al unor afecţiuni intestinale însoţite de tulburări de resorbţie, asimilarea compuşilor obişnuiţi ai magneziului poate fi pusă sub semnul întrebării. Tulburări de resorbţie trec adesea neobservate pe o durată îndelungată. Chiar şi copiii se confruntă cu acest lucru. În mod frecvent sunt afectate persoanele alergice, cele la care apar fenomene de respingere şi cele cu probleme intestinale.

Coloizii elimină reziduurile acide

Pe lângă aportul de nutrienţi, un avantaj cu totul esenţial al coloizilor este şi efectul de eliminare. Mai precis, corpul este întotdeauna pregătit să elimine acizii şi reziduurile, dacă i se pun la dispoziţie substanţe minerale alcaline. Datorită încărcăturii sale, magneziul sub forma coloidală extrem de bioactivă este predestinat să activeze şi să aducă în stare eliminabilă reziduurile acide. Coloizii sunt o formă elegantă şi facilă de eliminare a reziduurilor din organism. Foarte adecvat pentru eliminarea reziduurilor acide este magneziul coloidal, însă şi calciul coloidal.

02

După: www.natur-wissen.com

 

 

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *