Diverse

Fenomenul omului albastru

(Argintul coloidal, antibioticul sănătos pentru om şi animale)
De mai mulţi ani se dezbate aprins în presa germană şi în emisiuni TV povestea „omului albastru”, care a ingerat o băutură preparată prin mijloace proprii, dar nu argint coloidal şi a cărui piele s-a colorat în albastru. Această poveste terifiantă bazată pe o minciună este utilizată pentru a transmite avertismente împotriva argintului coloidal, în timp ce medicul consultant minte cu bună ştiinţă că situaţia adevărată îi este cunoscută. Acest lucru se numeşte astăzi „ştiinţă”.
Referitor la această poveste: în anul 2008 californianul Paul Karason a observat pe propria persoană semnalmente de argirie. Din cauza ingerării excesive a unor doze foarte concentrate (aproape toxice) de săruri de argint şi proteine, pielea sa a căpătat o culoare albastră permanentă. Paul Karason, având la acea dată vârsta de 57 ani, şi-a fabricat acasă prin mijloace proprii mixtura de argint, cu ajutorul unei soluţii de săruri şi al unui procedeu electrolitic. El şi-a administrat acest amestec extrem de toxic, ceea ce a dus la colorarea pielii sale în albastru.
După declaraţiile sale, Paul Karason a ingerat o concentraţie extrem de ridicată din această mixtură de argint, mult prea ridicată şi cu o frecvenţă fără sens de mare, în afară oricăror necesităţi terapeutice.
Din cauza acestor doze de argint nesăbuit de mari, Karason este unul dintre puţinele cazuri de argirie confirmate până acum în lumea occidentală. Acest lucru arată, de asemenea, cât de neobişnuită şi cât de improbabilă este, în realitate, colorarea în albastru a pielii. Din cauza efectelor secundare ale medicamentelor, numai în Germania mor anual peste 60.000 de oameni; Prin comparaţie, există mai puţin de 10 cazuri cunoscute de colorare în albastru a pielii în întreaga istorie.

Werner Kühni, Walter von Holst
Kolloidales Silber, Das gesunde Antibiotikum für Mensch und Tier

 

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *