Argint

Imunitate cu argint coloidal

Împotriva căror patogeni acţionează argintul coloidal?

Argintul coloidal este un mijloc universal, lipsit de aproape orice efecte secundare, pentru tratarea unei multitudini de afecţiuni. Numeroase publicaţii atestă că el acţionează împotriva bacteriilor (de exemplu stafilococi şi streptococi), virusuri şi ciuperci (de exemplu Candida albicans). Aceşti agenţi patogeni sunt distruşi integral într-un interval de câteva minute de către argintul coloidal.
Foarte interesant este că bacteriile „utile” din intestinul gros, importante pentru organismul uman, sunt menajate în mod normal, întrucât argintul coloidal este resorbit cel târziu în intestinul subţire, acolo unde este preluat în sistemul circulator sanguin sau limfă.
Argintul coloidal poate fi însă utilizat şi în afecţiuni a căror cauză este necunoscută sau cunoscută incomplet. În ultimii ani, a fost descrisă acţiunea reuşită a argintului coloidal pentru un spectru imens de boli, şi anume în cazul mai multor sute de tablouri clinice diferite. Cu precădere la începutul secolului nostru, eficacitatea sa a fost examinată intens de numeroşi cercetători ştiinţifici renumiţi, care au publicat rezultatele în reviste de medicină consacrate, cum sunt Lancet, Jpurnal of the American Medical Association şi British Medical Journal.
După o pauză îndelungată, timp în acre interesul pentru argintul coloidal a scăzut mult, cercetarea a fost reluată cu mare intensitate în ultimii ani. În cele mai diferite domenii există din nou o preocupare ştiinţifică pentru forţa vindecătoare a argintului şi pentru reînnoirea vechilor metode, cunoştinţe dobândite şi experienţe.
Argintul coloidal poate fi utilizat pentru tratarea de afecţiuni, însă şi preventiv, întrucât el susţine şi degrevează sistemul imunitar.

Traducere după Immun mit kolloidalen Silber, Josef Pies, VAK Verlags GmbH, 2010

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *