Evenimente

Noi produse ale mărcii Salutifer

Oferta noastră s-a extins din februarie 2018 cu o serie de produse noi din domeniul suplimentelor şi cosmeticelor cu minerale elementare. Principiul în jurul căruia au fost dezvoltate aceste produse este lipsa oricărui conservant chimic de sinteză. Prezenţa nanoparticulelor de argint asigură o durabilitate suficientă, astfel încât se poate renunţa complet la alţi conservanţi. Un factor important care detaşează un produs Salutifer de un articol uzual de cosmetică este, spre exemplu, concentraţia ridicată de minerale elementare în dispersie nanometrică, stare care conferă mineralului respectiv o suprafaţă de interacţiune enormă.

Lansarea produselor a avut loc la târgul Body Mind Spirit organizat la Sala Palatului din Bucureşti în perioada 9-11 februarie 2018 şi s-a bucurat de un real succes. „Vedetele” au fost crema antireumatică Arthrorelax, Complex Antimicrobian Gel şi crema de zi Nobila în cele două variante, Cosmetic şi Medicinal.

Pentru a veni în întâmpinarea unor exigenţele ridicate de igienă, am preferat – acolo unde a fost posibil – să utilizăm flacoane airless în locul cutiilor clasice de creme care sunt mai expuse diferitelor tipuri de contaminare.

Cu ocazia acestei lansări, promitem să oferim beneficiarilor noştri câte un produs nou pe bază de minerale elementare la fiecare 4-6 săptămâni.

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *