Argint

Se poate inhala argintul coloidal?

În perioadele cu multe cazuri de gripă, când multe persoane suferă de probleme cu căile respiratorii şi sunt în căutare de soluţii eficiente prin casă pentru a putea respira din nou liber, se recomandă inhalarea ocazională de argint coloidal.

Cea mai bună soluţie este inhalarea de argint coloidal cu ajutorul unui inhalator cu ultrasunete. Inhalatorul cu vapori nu este adecvat, deoarece încălzirea argintui nu este permisă. Substanţa ajunge în timpul inhalării direct în căile respiratorii superioare, apoi în plămâni şi de acolo în fluxul sanguin. Întrucât nu avem încă date despre teste referitoare la inhalarea de argint coloidal, recomandăm ca aceasta să se realizeze cu precauţie.

Însă în situaţii excepţionale de urgenţă, de exemplu în cazul unei pandemii globale provocate de infecţii pulmonare bacteriene, inhalarea de argint coloidal poate fi privită ca o posibilitate salvatoare – cu precădere atunci când alte medicamente nu sunt accesibile sau dacă acestea nu au efect.

De reţinut: cele mai multe victime ale aşa-zisei „gripe porcine“ au murit din cauza infecţiilor bacteriene la plămâni şi nu din cauza gripei propriu-zise. Cele mai multe spitale convenţionale nu ar avea, practic, capacităţi de tratare a infecţiilor grave, în cazul unei pandemii. Este un motiv pentru care se recomandă ca fiecare dintre noi să aibă acasă, în dulap, o sticlă de argint coloidal.
Sursa principală: http://www.zentrum-der-gesundheit.de/

PS: În cazuistica noastră deţinem date despre o persoană în vârstă de 50 ani care şi-a tratat cu succes o pneumonie (însoţită în prima fază de febră până la 41°C) exclusiv prin consum intern şi inhalare de argint coloidal cu ajutorul unui nebulizator cu ultrasunete. Tratamentul a durat aprox. 9–10 zile şi nu s-a administrat nici un medicament.

Foto: cottonbro, Pexels

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *