Povestea noastră

Zămislite de bunul Dumnezeu în măruntaiele pământului, aurul, argintul, cuprul se întrebuinţau pe vremuri doar în podoabe sau creiţari. În timpurile noastre, din ele şi din vechile leacuri de buruieni făurim noi remedii pentru tămăduirea trupului şi a minţii.

Eforturile noastre au ca motor principal inovaţia şi strădania de perfecţionare continuă. Îmbinând cunoştinţe din mai multe ramuri ştiinţifice, aşezăm în matricea fiecărui produs Salutifer elemente care îi conferă o identitate cu totul distinctă.

Pentru noi, Salutifer înseamnă tămăduitor, vindecător, aducător de sănătate. Conceptul cu acest nume s-a născut din dorinţa de a scoate la lumină o zonă puţin cercetată a terapeuticii. Dacă tradiţia ne pune la dispoziţie leacurile din plante, noi căutăm să dăm acestora o nouă valenţă, prin potenţare cu minerale elementare în stare pură.

În spaţiul interdisciplinar aflat la graniţa dintre medicină, ştiinţa plantelor medicinale, cosmetologie, fizică şi chimie, descoperim permanent efecte sinergice ale extractelor de plante cu aurul, argintul, magneziul, zincul, cuprul sau siliciul. Sinergii în beneficiul sănătăţii umane.

Folosim în procesele de producţie, în funcţie de specificul mineralului respectiv, tehnologia proprie, brevetată de noi în România.