Îngrijirea plantelor de apartament cu argint coloidal Salutifer

Aşa cum se întâmplă oamenilor sau animalelor, după lunile reci ale iernii, plantele de apartament devin foarte vulnerabile în contact cu anumite bacterii sau ciuperci şi ajung să se îmbolnavească. Substanţele chimice folosite pentru combaterea bolilor plantei au miros neplăcut şi sunt, de cele mai multe ori toxice atât pentru om sau animale, cat şi pentru planta pe care dorim să o salvam.

Un remediu natural, folosit tot mai mult în ultima perioada în Europa şi SUA, argintul coloidal Salutifer contribuie la consolidarea capacităţii de apărare a plantelor, luptând cu succes împotriva a peste 650 de bacterii, virusuri şi ciuperci care ataca organismele vii. Atunci când argintul coloidal intră în contact cu organisme unicelulare dăunătoare, blochează îndeplinirea unor funcţii vitale ale acestora, distrugându-le.

Cum procedaţi?

În apa cu care se uda plantele, se dizolva produsul  Invictus® Wurzel în proporţie de 1:50. Astfel, un flacon ajunge pentru 5 litri de apă.

În paralel cu tratamentul prin udare, argintul coloidal Invictus® Fito 50 ppm se pulverizează pe frunzele plantelor pentru distrugerea agenţilor patogeni. Este de preferat ca pulverizarea să se realizeze seara, deoarece pelicula de argint coloidal este sensibilă la lumină.

Argintul coloidal poate fi folosit cu succes şi pentru distrugerea agenţilor patogeni din răsaduri. Produsul potrivit se numeşte Invictus® Garden (concentraţie între 50 şi 100 ppm) şi se diluează în proporţie de 1:50 în apa cu care se udă plantele (1 litru Invictus® Garden la 50 litri apă).

 

Produsele pe baza de argint coloidal de pe www.salutifer.ro.

Categories: Noutati

Lasă un răspuns