Comenzi telefonice, L-V, 9-18, tel. 0368.800.400, 0770.994.611 Uk GermaniaRomania

Cart

  • Niciun produs în coș

Magazin

magneziu_transdermic
  • magneziu_transdermic
  • magneziu_transdermic_2
  • magneziu_transdermic_1

Magneziu Transdermic SALUTIFER®

39,00 lei

Ingrediente:
Apă de înaltă puritate, particule ionice şi neutre de magneziu elementar, clorură de magneziu hexahidrată.
100 ml
Instrucţiuni de utilizare:
De 2-3 ori pe zi se aplică aproximativ 4-5 pulverizări pe zona dorită de pe corp şi se fricţionează pentru a ajuta pătrunderea în piele. A se evita contactul cu ochii. La primele aplicări este posibilă o uşoară senzaţie de furnicături. A nu se aplica pe eventuale răni de pe piele

Magneziu Transdermic SALUTIFER®
39 lei
Cel mai facil mod de suplimentare cu magneziu
Se ştie despre suplimentele orale cu magneziu că au o rată de absorbţie scăzută şi pot cauza diaree sau alte probleme intestinale dacă sunt administrate în cantităţi mari.
Unul dintre marile beneficii ale spray-ului cu magneziu este eficienţa cu care este absorbit după pulverizarea pe piele. Pentru că ocoleşte sistemul digestiv, magneziul intră direct în fluxul sanguin şi este furnizat celulelor.
Magneziul Transdermic este cel mai eficient sistem existent de furnizare a magneziului către organism. Pulverizat pe piele pentru o absorbţie imediată, evitând astfel cunoscutele probleme digestive care apar în cazul excesului de pastile administrate oral, Magneziul Transdermic este cel mai biodisponibil şi biocompatibil supliment cu magneziu de pe piaţă.
Consumul de alcool şi cel de cafea pot produce o limitare a nivelului acestui nutrient vital din corp. De asemenea, un nivel ridicat de stres şi anxietate poate afecta rezerva de magneziu. Chiar şi activităţile sănătoase duc la epuizarea mai rapidă a magneziului din corp.
Este important să asiguraţi organismului dumneavoastră cantitatea de magneziu necesară unei funcţionări optime, fiind necesar aşadar să experimentaţi diferite dozaje până când ajungeţi la un echilibru care vă oferă starea de bine şi dispoziţia optimă.
Magneziul Transdermic este o soluţie de clorură de magneziu hexahidrată, maxim concentrată, în magneziu coloidal de concentraţie 200 ppm. Această superconcentraţie asigură un maxim de absorbţie a magneziului în piele, precum şi o resursă extrem de bogată din aceste mineral esenţial.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Magneziu Transdermic SALUTIFER®”