Comenzi telefonice, L-V, 9-18, tel. 0368.800.400, 0770.994.611 Uk GermaniaRomania

Cart

  • Niciun produs în coș

Magazin

magneziu coloidal
  • magneziu coloidal

SALUTIFER® Magneziu elementar

35,00 lei

5.00 din 5
1 review

Magneziul conţinut în pastilele obişnuite din farmacii este legat într-o combinaţie chimică; spre exemplu citrat, oxid sau lactat de magneziu. Doar o mică parte din acest magneziu, între 10-30%, este valorificat efectiv de organism. Magneziul elementar, pe lângă viteza de absorbţie mult mai ridicată datorată stării sale lichide, este asimilat în proporţie de aproape 100%.
Indicaţii:
Magneziul este un oligoelement cu implicaţii vitale în dezvoltarea şi funcţionarea organismului uman. În organismul omului, magneziul este implicat în peste 500 de reacţii biochimice cunoscute. Persoanele active, vârstnicii, dar şi pacienţii cu medicaţie cronică au nevoie de un aport crescut de magneziu.
Efectele magneziului: calmant asupra musculaturii striate şi netede, reglează funcţionarea şi protejează vasele de sânge – în special vasele coronariene, reduce oboseala nervoasă şi musculară, efect hipoglicemiant, efect anticolesterolemiant, protejează rinichiul de efectul nefrotoxic al produşilor de metabolism, reduce tensiunea arterială, ameliorează simptomele sindromului premenstrual, stimulează refacerea şi duritatea osoasă, imunostimulator, antianemic, antioxidant, efect direct asupra metabolismului lipidic, protidic si glucidic, rol in homeostazia calciului, hepatoprotector.
Excesul magneziului poate induce o serie de tulburări asupra metabolismului, ritmului cardiac, hipotensiune arterială, afectare neurologică şi dezechilibru în fixarea calciului cu formare de calculi biliari, dar şi renali

Preparat oligomineral alcalin cu magneziu pur – concentraţie 250 ppm

Pentru compensarea deficitului de magneziu.

INGREDIENTE
– Apă de înaltă puritate (conductivitate sub 1 µS/cm)
– Magneziu de puritate 99,99%; nano

MOD DE ADMINISTRARE
– Dimineaţa, 30 ml/zi pentru persoane adulte. Pentru copii, doza se scade proporţional cu masa corporală. Pentru sportivi, doza se poate dubla.
– Se administrează de preferinţă pe stomacul gol.
– A nu se administra cu linguriţe metalice.
– Înainte de ingerare, este recomandabil ca lichidul să fie ţinut în cavitatea bucală timp de aprox. 1 minut

1 review for SALUTIFER® Magneziu elementar

  1. 5 out of 5

    Foarte bun. Il recomand cu incredere.
    As dori sa intreb daca se face pauza dupa 2 saptamani de luat magneziu?
    Multumesc

Adaugă un comentariu