Diverse

Top 10 intrebari de la clienti. „Marturii de vindecare?””Pot combina cu alcool?”

Ne bucuram foarte mult sa intram in contact cu clientii nostri, dar si cu cei care doar ne trec pragul sau doar se opresc pentru a ne spune buna ziua. In articolul urmator am pregatit top 10 cele mai adresate intrebari si curiozitati pe care le-am primit.

 
 
 

„Argintul si aurul coloidal sunt sigure?”

Salutifer: Argintul coloidal si aurul coloidal sunt recomandate pentru utilizare de tot mai multi specialisti. De cele mai multe ori, sunt mult mai sigure decat majoritatea antibioticelor comercializate de pe piata, datorita ingredientelor de puritate superioara.
 
 
 

„Pot trata acneea?”

Salutifer: Da. De-a lungul timpului, Argint Coloidal De Uz Intern-vezi produs  s-a dovedit a fi cel mai apreciat produs utilizat in tratarea acneei severe si usoare iar modul de aplicare este extrem de simplu.
 
 
 

„Marturii de vindecare cu argint coloidal? Ne puteti arata?”

Salutifer: Sectiunea de recenzii din pagina Salutifer pe care o poti accesa aici , ne motiveaza in viitoarele proiecte si ne demonstreaza faptul ca eforturile noastre sunt indispensabile. Clientii nostri, in urma sfaturilor din partea personalului Salutifer, au inteles ca cel mai bun mod de a vindeca este sa previi – un subiect extrem de important pe care il vom discuta intr-un articol ulterior.
 
 
 

„E bun pentru animale?”

Salutifer: Argintul coloidal este un ajutor pentru animalele bolnave si este utilizat intens in medicina veterinara.Este important sa oferim clientilor nostri o solutie completa.  Recomandam sa parcurgeti acest articol pentru mai multe informatii.
 
 
 

„Copiii pot utiliza produsele voastre?”

Salutifer: Cu siguranta. Produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de varsta. Important este sa respecti recomandarile noastre despre utilizare mentionate in descrierile produseler.
 
 
 

„Faceti discounturi?”

Salutifer: Constant vei gasi in cadrul magazinului nostru promotii si reduceri, trebuie doar sa fii cu ochii pe noi! Ne dorim ca produsele noastre sa fie accesibile tuturor.
 
 
 

„Pot combina Apa Nobila cu alcool? Cu whisky de exemplu?”

Salutifer: Recomandam.Chiar este indicat. Domnilor, migrenele de a 2-a zi sunt doar amintiri.
 
 
 

„Cat dureaza livrarea?”

Salutifer: Livrarea in orasul Brasov dureaza aproximativ 2 ore iar national, in curs de maxim 48 de ore. 
 
 

„Aveti creme?”

Salutifer: Da. Avem o gama variata de produse pe baza de minerale esentiale.
Produs: Crema anti riduri sau anti-aging cu aur si argint coloidal de zi si de noapte
 
 
 

„Chiar inlocuieste antibioticele?”

Salutifer: Cu siguranta. Toate testele noastre efectuate la Institutul National Cantacuzino ne-au demonstrat eficienta produselor noastre. 
 
 

Înapoi la listă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *